Over ons 2016-10-29T18:10:38+00:00

 

In 2012 vroegen Bert en Roeland zich af hoe het met onze Belgische bieren gesteld was. Overal klonken er vreugdekreten over gewonnen prijzen op bierfestivals in gans de wereld. Het was echter niet duidelijk welk bier nu waar had gewonnen, laat staan dat er een overzicht bestond. Het idee Beer Awards was geboren.

Na een voorzichtige start op Tumblr en een tweede doorstart onder eigen naam, bestaat deze website nu zo’n goeie drie jaar. Sinds die tijd heeft het Beer Awards-team zich ook versterkt met Tim die, als econoom, de cijfers en financiën beheert. Beer Awards is niet alleen een website, het is ook een evenementenbureau met een uitstap naar de twee-jaarlijkse Toer de Geuze als hoogtepunt.

Ondertussen is de Beer Awards-database uitgebouwd rond alle Belgische bieren die ooit ergens een prijs hebben gewonnen en vormt deze het hart van deze website. Combineer dat met het enige en grootste Digitale Bierfestival ter wereld en je hebt een frisse kijk op wat Belgisch bier allemaal betekent voor ons, liefhebbers.

Beer Awards is ontstaan uit passie voor het bier en deze passie willen we dag in dag uit, uitdragen naar iedereen die enigszins liefde voor het bier heeft. We schrijven hier onze verhalen neer, berichten over onze belevenissen, organiseren ons jaarlijks Digitaal Festival en gaan eens om de zoveel richting een bierevenement waar we echt iets van opsteken en waar we ons willen onderdompelen in de sfeer. Ontdek het hier samen met ons!

Bert, Roeland en Tim